Wachtwoord opnieuw instellen

  • RECHTSTREEKS boeken bij de eigenaar

  klik om zoom in te schakelen
  Maps laden
  We vonden geen resultaten
  open kaart
  Geavanceerd Zoeken
  Your search results
  12 december 2018

  Wandelen in het groene noorden

  Portugal is een fantastisch wandelland. In het groene noorden liggen vele natuurparken waar u prachtige dagtochten kunt maken.

  De natuur is er ongerept en u komt er weinig mensen tegen. In veel vakantiehuizen liggen informatiemappen met wandelingen in de regio. Er zijn ook verhuurders van een vakantiehuis die een stapje verder gaan en verzorgde wandelvakanties aanbieden. Quinta do Cascalhal is er daar één van.

  Quinta do Cascalhal

  Voor de Nederlandse eigenaren Gonne en Aitze was het liefde op het eerste gezicht toen ze in 2008 deze oude (wijn)boerderij vonden. Inmiddels hebben ze er een droomplek van gemaakt met een vakantiehuis en 4 luxe safaritenten.

  Zowel het vakantiehuis als elke tent afzonderlijk heeft een privé zwembad! In de ruime tuin is het heerlijk ontspannen en het huis en de tenten zijn van alle gemakken voorzien.

  Wandelvakantie Noord-Portugal

  Enkele malen per jaar organiseert Quinta do Cascalhal een groepswandelvakantie (min. 4 personen). Deze vakantie is volledig verzorgd inclusief verblijf, vol pension en haal-en brengservice naar het vliegveld. U hoeft alleen de vlucht maar te boeken.

  Er zijn ook individuele arrangementen mogelijk vanaf 2 personen. U wandelt onder leiding van een ervaren Engels sprekende gids en komt op plekken waar u zelf niet zo snel zou komen.

  Andere activiteiten

  Wilt u niet alleen wandelen en heeft u liever een gevarieerde vakantie met verschillende sportieve activiteiten? Ook dan zit u bij Quinta do Cascalhal goed. Gonne en Aitze werken samen met Pena Adventure Park. Zij bieden onder meer: canyoning of rivierlopen, raften, vissen, 4×4 buggy tochten en paardrijden.

  Wilt u meer weten over dit vakantiehuis en de activiteiten? Ga dan naar Quinta do Cascalhal en informeer bij eigenaren naar de mogelijkheden!