Wachtwoord Vernieuwen

Vliegtickets Portugal

zoek en boek eenvoudig via WTC
Uitgebreid zoeken

Een vlucht naar Portugal boekt u eenvoudig online. Dat kan rechtstreeks bij een luchtvaartmaatschappij. Maar wist u dat het handiger en vaak veel voordeliger is om via een prijsvergelijker te boeken? Zij zetten alle beschikbare tickets van alle maatschappijen op een rij. Zo kiest u gemakkelijk de laagste prijs of de meest handige vluchttijd.

sprite

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een partner voor vliegtickets naar Portugal. World Ticket Center (WTC) is betrouwbaar en goedkoop en laat ook alle tickets zien van low cost airlines zoals Ryanair en Transavia. Binnen enkele seconden krijgt u een overzicht en kunt u kiezen.

Vliegen vanuit Nederland of België

Bekende maatschappijen zoals TAP Portugal, KLM en Brussels Airlines bieden vanaf Amsterdam en Brussel rechtstreekse vluchten naar Porto, Lissabon of Faro.
Zoekt u voordelige vliegtickets? Check dan vooral ook de vluchten van en naar kleinere luchthavens zoals Eindhoven, Maastricht en Brussel Charleroi.

Vliegen vanuit Duitsland

Een groot aantal low cost airlines vliegt vanaf kleinere vliegvelden in Duitsland naar Portugal. Soms is het net zo gemakkelijk om te vliegen via Weeze, Keulen, Düsseldorf, Dortmund, Munster of Bremen.

[mapsvg id=”8112″ title=”vliegvelden”]

Vliegveld PORTO

Adres: Pedras Rubras, 4470-558 Maia, Portugal
IATA-luchthavencode: OPO
ICAO-luchthavencode: LPPR
Alias: Francisco Sá Carneiro Airport

Vliegveld LISSABON

Adres: Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lisboa, Portugal
IATA-luchthavencode: LIS
ICAO-luchthavencode: LPPT
Alias: Aeroporto Humberto Delgado

Vliegveld FARO

Adres: 8001-701 Faro, Portugal
IATA-luchthavencode: FAO
ICAO-luchthavencode: LPFR
Alias: Aeroporto de Faro

Een auto huren in Portugal? AutoEurope is betrouwbaar en heeft de beste prijzen en voorwaarden. In één keer alle beschikbare auto’s van alle verhuurmaatschappijen overzichtelijk op een rij.

World Ticket Center zet snel alle beschikbare vluchten voor u op een rij. Inclusief Rynair en andere low cost airlines. Hun tarieven zijn scherp omdat ze al 30 jaar samenwerken met alle luchtvaartmaatschappijen.

Vakantie begint met voorpret! Bol.com heeft tientallen reisgidsen, taalgidsen en wandelgidsen over Portugal en de Algarve. Nederlands- of Engelstalig. Met een reisgids in huis begint de vakantie eigenlijk al.

Uw vakantie al voorbereiden of uitgebreid kennismaken met Portugal? Op onze partner website vindt u alle benodigde vakantie informatie. Verhalen, foto’s, tips, praktische info en meer. Veel plezier!