Wachtwoord Vernieuwen

Vakantiehuis in Portugal

van gastvrije, vriendelijke particuliere verhuurders
Uitgebreid zoeken

Vakantiehuis in Portugal

Wilt u een unieke vakantie belevenl? Boek dan een particulier vakantiehuis in Portugal. Stelt u zich eens voor:

  • ‘s avonds dineren op een sfeervol terras met uitzicht op een verlicht Middeleeuws stadje op een heuvel
  • een luxe, uitgebreid ontbijt op uw balkon met uitzicht op zee
  • na een uitstapje relaxen bij het zwembad met het geluid van de vogeltjes en schapenbellen
  • een boekje lezen onder de olijfbomen terwijl de kinderen in de speeltuin met andere kinderen spelen
  • vanaf de veranda de sinaasappels of druiven geplukt zien worden terwijl u van een glaasje Port nipt
  • direct vanuit uw Bed & Breakfast in Coimbra in het oude middeleeuwse centrum staan

Dit alles kan een verblijf in een betaalbaar particulier vakantiehuis in Portugal u bieden! Op onze website vindt u allerlei soorten accommodaties op het vasteland van Portugal. Van natuurhuisje tot villa met zwembad en van Bed & Breakfast tot glamping verblijven.

Zoeken en boeken

Op onze website kunt u eenvoudig een vakantiehuis in Portugal zoeken en boeken. Rechtstreeks bij de eigenaar dus goedkoper. Boek voor een voordelige vakantie in Portugal ook zelf een losse vlucht en huurauto .

Als u nog niet weet waar precies u in Portugal op vakantie wilt, zoekt u het gemakkelijkst binnen alle vakantiehuizen Portugal.

Kleinschalig en authentiek

Als u een all-in vakantie naar Portugal boekt, verblijft u vaak in grootschalige hotels of appartementencomplexen. Daar is niets mis mee, maar u ervaart het land heel anders vanuit een kleinschalig vakantiehuis.

Een vakantiehuis in Portugal is voor de vakantieganger die vakantieland Portugal eens op een andere manier wil leren kennen en beleven.

Oprechte gastvrijheid

Een particulier vakantiehuis in Portugal biedt privacy, sfeer en een unieke beleving. Uw gastvrouw, gastheer of verhuurder kan u vertellen waar u de beste restaurantjes vindt en welke uitstapjes bijzonder zijn.

Voor velen die al eerder in een vakantiehuis zaten, is het echt een gevoel van ‘thuiskomen’. Het is persoonlijker dan in een grootschalig complex waar u een van de vele tientallen zo niet honderden gasten bent.

Een auto huren in Portugal? AutoEurope is betrouwbaar en heeft de beste prijzen en voorwaarden. In één keer alle beschikbare auto’s van alle verhuurmaatschappijen overzichtelijk op een rij.

World Ticket Center zet snel alle beschikbare vluchten voor u op een rij. Inclusief Rynair en andere low cost airlines. Hun tarieven zijn scherp omdat ze al 30 jaar samenwerken met alle luchtvaartmaatschappijen.

Vakantie begint met voorpret! Bol.com heeft tientallen reisgidsen, taalgidsen en wandelgidsen over Portugal en de Algarve. Nederlands- of Engelstalig. Met een reisgids in huis begint de vakantie eigenlijk al.

Uw vakantie al voorbereiden of uitgebreid kennismaken met Portugal? Op onze partner website vindt u alle benodigde vakantie informatie. Verhalen, foto’s, tips, praktische info en meer. Veel plezier!