Wachtwoord Vernieuwen

klik om zoom aan te zetten
Laden Kaart
We hebben geen resultaten kunnen vinden
open de kaart
Uitgebreid zoeken
Uw zoekresultaten
27 februari 2019

Super kindvriendelijke plek in Portugal

Portugal is een heerlijk vakantieland voor kinderen. Of ze nu klein of groot zijn. De Portugezen zijn ontzettend vriendelijk en lief voor kinderen. Ze vinden het volkomen normaal dat u ze overal mee naartoe neemt. In andere landen wordt u nog wel eens een restaurant uitgekeken. In Portugal overkomt u dat niet!

kindvriendelijke accommodatie PortugalEr zijn natuurlijk meer kindvriendelijke plekken in Portugal. Maar een topplek voor een vakantie in Portugal met kinderen is toch wel vakantiepark Quinta Laranja aan de Costa da Prata. Het is een paradijs voor kinderen èn ouders. En dat laatste is natuurlijk niet onbelangrijk! Quinta Laranja is geselecteerd als echt kindvriendelijke gezinsaccommodatie en wordt vermeld in het boekje Kidsproof vakanties in Zuid-Europa.

Leuke accommodaties

glamping Portugal Costa da PrataQuinta Laranja heeft 10 verschillende authentieke vakantie accommodaties voor 4, 5 of 6 personen. Ideaal dus voor een vakantie in Portugal met kinderen. U kunt kiezen uit sfeervolle vakantiehuisjes, appartementen, een studio, romantische dorpshuisjes en volledig ingerichte, zeshoekige glamping cabanas. De accommodaties zijn comfortabel en gezellig ingericht en voorzien van bedden- en linnengoed.

Quinta Laranja is van oorsprong een Portugese wijnboerderij. Bij de verbouwing zijn zo veel mogelijk authentieke details bewaard gebleven. De accommodaties liggen op een ruim maar overzichtelijk terrein, centraal in de heuvels vol wijngaarden aan de kust boven Lissabon aan de Costa da Prata.

Vakantievriendjes en -vriendinnetjes

Van de meivakantie t/m de herfstvakantie zit Quinta Laranja vol met gezinnen. Buiten de schoolvakanties zijn het allemaal kleintjes. Uw kinderen kunnen dus fijn met andere kinderen spelen als ze dat willen. Ook prettig voor u als ouder, dan kunt u ook eens lekker onderuit in het zonnetje het geheel van een afstandje bekijken!

Tijdens uw vakantie in Portugal met kinderen kunt u aan de Costa da Prata samen van alles zien en beleven. Maar ook op het vakantiepark kunnen de kinderen allerlei avonturen beleven.

Speeltuin en dieren

Op de quinta is een groot terrein waar de kinderen kunnen vrij kunnen spelen. Zo kunnen ze onder meer hutten bouwen, zich verkleden als indianen in het indianendorp, voetballen, koekjes bakken van zand, winkeltje spelen, van de glijbaan roetsjen en trampoline springen. In de cantina vinden de kinderen ook nog binnen speelgoed.

Op Quinta Laranja loopt een lieve poes rond die graag geaaid wordt. Dat geldt ook voor de lieve schaapjes in de schapenweide. Dat wordt knuffelen!

Kinderactiviteiten

Bent u op vakantie in Portugal met kinderen bij Quinta Laranja en is er voldoende animo? Dan kunnen de kids hun eigen pizza maken tijdens een gezellige steenovenavond. Daarnaast organiseren de gastvrije, vriendelijke Nederlandse eigenaren ook zomer barbecue avonden.

surfles kinderen PortugalIn de zomerperiode is er wekelijks een surfles aan de kust (bij voldoende deelname). Daarnaast kunt u vele verschillende uitstapjes te maken. Een aanrader is het kasteelstadje Obidos waar in de zomer een middeleeuws festival wordt gehouden. Andere leuke activiteiten zijn de grote zondagsmarkt, de paleizen van Sintra en de kloosters van onder meer Alcobaca. En natuurlijk het strand en de zee!

Zwemmen en waterpret

Naar het strand tijdens uw vakantie in Portugal met kinderen? Er is keuze genoeg aan de Costa da Prata. São Martinho do Porto, Salir do Porto en Foz do Arelho zijn met hun rustige baaien zonder golven zeer geschikt voor kleinere kinderen. Oudere kinderen vinden juiste de golven weer fantastisch om in te spelen, surfen of bodyboarden. Ook die plekken zijn volop te vinden!

sao martinho do porto baai met kinderenQuinta Laranja heeft een lekker ruim zwembad (12.50 x 5.50 m, diepte 1.00-1.90 m) en een apart peuterbadje (doorsnede 3 m, diepte 35 cm). Beide zwembaden zijn volledig omheind. En sinds 2018 verwarmd! Dankzij 40 m2 ecologische zonnecollectoren is het nu ook in het voor- en najaar heerlijk zwemmen. Eens per week in de zomer kan iedereen een ‘duikje in het donker’ nemen en is alleen de zwembadverlichting aan.

Al zin in een vakantie in Portugal op één van de meeste kindvriendelijke plekken van het land? Ga dan naar Quinta Laranja en stuur meteen een vrijblijvende aanvraag! U en uw kinderen zijn meer dan welkom!

//dit hadden we toegevoegd.