Wachtwoord opnieuw instellen

  • RECHTSTREEKS boeken bij de eigenaar

  LIDMAATSCHAPPEN

  wat kost een huisadvertentie per jaar
  Geavanceerd Zoeken
  Your search results

  Tarieven lidmaatschappen

  Portugal Vivendas noemt een jaarabonnement liever een lidmaatschap. Omdat dit beter past. Wij zien onszelf als een community. Als groep verhuurders is iedereen via Portugal Vivendas beter vindbaar in de zoekmachines. Ons platform trekt duizenden bezoekers per maand die gericht op zoek zijn naar een vakantiehuis in Portugal. Wij bieden meer voordelen. U leest ze op de pagina huis verhuren.

  Laag jaartarief

  We hebben twee betaalbare lidmaatschappen:  BASIC en PLUS. Nieuwe verhuurders krijgen het 1e jaar een gereduceerd tarief (INTRO). PLUS biedt twee extra’s ten opzichte van BASIC: het label ‘uitgelicht’ en een blog.
  Uitgelichte huizen verschijnen ad random op de homepage en boven de basic huizen in de zoekresultaten.
  Een blog is een verhaal over bijv. uw locatie of accommodatie. Het thema kiezen we in overleg.

  Wat houdt alles in?

  standaard

  Tweetalig (EN in 2019)
  Maximaal 30 foto’s
  Hulp met teksten

  Intro

  alleen voor nieuwe klanten

  Probeer het uit! Maak kennis met Portugal Vivendas. Eenvoudig, effectief en voordelig huurders werven voor een kennismakingsprijs.

  Inbegrepen: één eigen pagina per accommodatie, vermelding op een 2e website, hulp bij de presentatie van uw huis, professionele teksten.

  Basic

  basis abonnement

  Veel eigenaren of verhuurders adverteren al jarenlang bij Portugal Vivendas. Basic biedt een uitgebreide service tegen een voordelig jaartarief.

  Inbegrepen: één eigen pagina per accommodatie, vermelding op een 2e website, hulp bij de presentatie van uw huis, professionele teksten.

  Plus

  voor extra promotie

  Voor eigenaren of verhuurders die hun accommodatie(s) extra onder de aandacht willen brengen. Leuke extra’s voor een kleine meerprijs.

  Inbegrepen: Basic abonnement
  + het label ‘uitgelicht huis’
  + één blog per huis (thema in overleg)

  Intro

  introductie aanbod vanaf

  € 25 excl. 21% BTW per jaar
  • 1 accommodatie = € 25
  • 2 accommodaties = € 50
  • 3 accommodaties = € 75
  • 4 accommodaties = € 100
  • 5 accommodaties = € 125

  Basic

  prima promotie vanaf

  € 50 excl. 21% BTW per jaar
  • 1 accommodatie = € 50
  • 2 accommodaties = € 75
  • 3 accommodaties = € 100
  • 4 accommodaties = € 125
  • 5 accommodaties = € 150

  Plus

  optimaal in beeld vanaf

  € 75 excl. 21% BTW per jaar
  • 1 accommodatie = € 75
  • 2 accommodaties = € 100
  • 3 accommodaties = € 125
  • 4 accommodaties = € 150
  • 5 accommodaties = € 175

  BTW

  Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Wij berekenen deze volgens de Nederlandse wetgeving door aan: bedrijven die in Nederland zijn gevestigd en particulieren die in een land binnen de EU wonen.

  De verleggingsregeling (0%, artikel 6 van de Wet op de omzetbelasting 1968) en de plaatselijke belastingregels zijn van toepassing op: in de EU gevestigde bedrijven (exclusief Nederland) en particulieren die in een land buiten de EU wonen.

  Lid worden

  Om uw vakantiehuis op Portugal Vivendas te kunnen plaatsen, dient u zich als verhuurder te registeren. Vervolgens logt u in op uw account en kiest u een lidmaatschap. Na uw betaling zetten wij uw huisadvertentie(s) online.

  Om u als verhuurder een factuur te kunnen sturen met 0% BTW hebben wij de naam en het geldig buitenlands BTW nummer van uw bedrijf nodig. U kunt dit invullen bij ‘mijn profiel’ in uw account.

  Start direct met het verhuren van uw vakantiehuis

  Veel verhuurders adverteren al jarenlang bij ons. Probeer het ook. Maak kennis met Portugal Vivendas en werf eenvoudig, effectief en voordelig potentiële huurders. U kunt alle soorten accommodatie inschrijven!

  Maak hiernaast een account aan en we zorgen samen met u dat uw accommodatie snel online staat. Heeft u  nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Allereerst wil ik u feliciteren met de service die u levert... ik ben eigenlijk een beetje 'overwhelmed'. Ik ben nu al blij dat ik hiertoe ben overgegaan!
  Wim (5,5 jaar lid) verhuurder van een appartement aan zee
  Binnen een uur nadat onze pagina online ging bij Portugal Vivendas, kwam de eerste boeking al binnen. Super.
  Melanie (1 jaar lid) verhuurder van een Alentejaanse quinta