Wachtwoord Vernieuwen

Vakantiehuis huren

rechtstreeks van de verhuurder dus voordeliger
Uitgebreid zoeken
null

Géén boekingskosten

null

Rechtstreeks contact

null

Handig zoeken & boeken

Hoe werkt het?

Op Portugal Vivendas vindt u particuliere vakantiehuizen van overwegend Nederlandse, Belgische en Engelse verhuurders. Door middel van zoekcriteria die u belangrijk vindt, kunt u op zoek een huis gemakkelijk een vakantiehuis vinden dat aan uw wensen voldoet.

U kunt vrijblijvend vakantiehuizen aanvragen. De verhuurder bevestigt altijd de beschikbaarheid en prijs. Daarna wordt het pas een boeking als u akkoord gaat. Betaling gaat ook rechtstreeks. Wij zitten hier op geen enkele manier tussen. Zo blijven onze vakantiehuizen betaalbaar.

Met een account kunt u direct boeken. Zonder account kunt u alleen berichtjes sturen. U krijgt hier geen kopie van en u moet afwachten tot de verhuurder reageert. Registeren is gratis. Uw privacy is gegarandeerd!

Hoe kunt u boeken?

Maak gratis een account aan en log in. U kunt nu via de boekingskalender op een huispagina een aanvraag versturen. Dit is echt vrijblijvend! U zit nog nergens aan vast! De boekingskalender gebruiken heeft voordelen:

  • u krijgt direct een voorlopige prijsopgave
  • de verhuurder kan de aanvraag snel verwerken
  • de aanvraag staat heel duidelijk in uw eigen account
  • u kunt gemakkelijk contact opnemen met de verhuurder via de inbox
  • gaat u boeken dan kunt u het verblijf beoordelen (de eigenaar is u dankbaar!)

U kunt de verhuurder ook een berichtje sturen via ‘neem contact op’. Dit bericht komt in uw account te staan. Vervolgens kunt u over en weer berichten sturen maar geen contactgegevens zien van de verhuurder.

Start met zoeken!

Om via ons platform een vakantiehuis in Portugal te kunnen zoeken en boeken, vragen we om een registratie. Dit is gratis. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het contact tussen u en de verhuurders die u zelf actief benadert. Portugal Vivendas gebruikt uw gegevens niet en geeft ze niet door aan derden.

Maak hiernaast een account aan om favorieten op te kunnen slaan, vrijblijvend vakantiehuizen aan te kunnen vragen, boekingen in te kunnen zien en berichten te kunnen sturen en ontvangen. Alles wordt in uw eigen account opgeslagen. U kiest zelf een gebruikersnaam en wachtwoord.

Dat was een fantastische week in Villa Oleander. Alle voorzieningen zijn perfect. Een super zwembad en luxe villa. De ligging is heerlijk net buiten Carvoeiro. Voor volgend jaar direct weer 2 weken gereserveerd!
Hanneke gast Villa Oleander (Algarve)
Wat een bloemenzee en het is hier zo heerlijk rustig in het voorjaar. Ik heb genoten van de koffie in de lokale cafeetjes, het dagelijks bezoek aan de bakker, de marktbezoeken en wandel- en fietstochtjes. Wat een heerlijk huis, tuin en zwembad. Super bedankt voor de warme ontvangst, ik voelde me hier echt thuis!
Wouter gast Lugar da Fontela (Noord-Portugal)

Een auto huren in Portugal? AutoEurope is betrouwbaar en heeft de beste prijzen en voorwaarden. In één keer alle beschikbare auto’s van alle verhuurmaatschappijen overzichtelijk op een rij.

World Ticket Center zet snel alle beschikbare vluchten voor u op een rij. Inclusief Rynair en andere low cost airlines. Hun tarieven zijn scherp omdat ze al 30 jaar samenwerken met alle luchtvaartmaatschappijen.

Vakantie begint met voorpret! Bol.com heeft tientallen reisgidsen, taalgidsen en wandelgidsen over Portugal en de Algarve. Nederlands- of Engelstalig. Met een reisgids in huis begint de vakantie eigenlijk al.

Uw vakantie al voorbereiden of uitgebreid kennismaken met Portugal? Op onze partner website vindt u alle benodigde vakantie informatie. Verhalen, foto’s, tips, praktische info en meer. Veel plezier!