Wachtwoord opnieuw instellen

  • RECHTSTREEKS boeken bij de eigenaar

  klik om zoom in te schakelen
  Maps laden
  We vonden geen resultaten
  open kaart
  Geavanceerd Zoeken
  Your search results

  Contact

  Bedrijfsinformatie

  Portugal Vivendas is onderdeel van:
  Effective Online Marketing
  J. van Rochefortstraat 1a, Eindhoven
  KvK registratie: 172.32.951
  BTW ID: NL001688971B10

  Over ons

  Portugal Vivendas is gespecialiseerd in het online aanbieden van alle soorten particuliere vakantie accommodaties in Portugal. Zoals onder meer studio’s, bungalows, villa’s, vakantiehuizen, boerderijen, appartementen, Bed & Breakfasts en bijzondere tenten.

  Ons team

  Ons team bestaat uit zoekmachine- en communicatiespecialisten. Wij zorgen al meer dan 10 jaar met veel plezier voor het bij elkaar brengen van vraag (huurders) en aanbod (verhuurders). Voor (aan)vragen en reserveringen heeft u als bezoeker rechtstreeks contact met de verhuurder. U kunt altijd contact met ons opnemen voor algemene informatie.

  Onze formule

  U kunt als bezoeker via onze website rechtstreeks een vakantiehuis boeken bij de verhuurder. Wij berekenen nadrukkelijk geen commissie of servicekosten. Ook niet aan de verhuurder. Zo blijft het vakantiehuis dat u graag wilt huren tenminste betaalbaar!

  Onze verhuurders komen vnl. uit Nederland, België en Engeland. Zij zijn volledig de baas over de huur, prijzen en beschikbaarheid van hun accommodatie(s). Daarom heeft u ook rechtstreeks contact.

  Onze vakantiehuizen

  Particuliere vakantiehuizen en andere kleinschalige vakantie accommodaties zorgen voor een heel andere vakantiebeleving. Het is persoonlijker, u heeft vaak meer ruimte en privacy en u ervaart veel meer het ‘echte’ Portugese leven. En last but not least: de enthousiaste verhuurders hebben vaak mooie verhalen en handige tips.

  Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie en veel plezier in Portugal! Boa viagem! Goede reis!