Wachtwoord Vernieuwen

klik om zoom aan te zetten
Laden Kaart
We hebben geen resultaten kunnen vinden
open de kaart
Uitgebreid zoeken
Uw zoekresultaten

Contact

Bedrijfsinformatie

Portugal Vivendas is onderdeel van:
Effective Online Marketing
J. van Rochefortstraat 1a, Eindhoven
KvK registratie: 172.32.951
BTW ID: NL001688971B10

Over ons

Portugal Vivendas is gespecialiseerd in het online aanbieden van alle soorten particuliere vakantie accommodaties in Portugal. Zoals onder meer studio’s, bungalows, villa’s, vakantiehuizen, boerderijen, appartementen, Bed & Breakfasts en bijzondere tenten.

Ons team

Ons team bestaat uit zoekmachine- en communicatiespecialisten. Wij zorgen al meer dan 10 jaar met veel plezier voor het bij elkaar brengen van vraag (huurders) en aanbod (verhuurders). Voor (aan)vragen en reserveringen heeft u als bezoeker rechtstreeks contact met de verhuurder. U kunt altijd contact met ons opnemen voor algemene informatie.

Onze formule

U kunt als bezoeker via onze website rechtstreeks een vakantiehuis boeken bij de verhuurder. Wij berekenen nadrukkelijk geen commissie of servicekosten. Ook niet aan de verhuurder. Zo blijft het vakantiehuis dat u graag wilt huren tenminste betaalbaar!

Onze verhuurders komen vnl. uit Nederland, België en Engeland. Zij zijn volledig de baas over de huur, prijzen en beschikbaarheid van hun accommodatie(s). Daarom heeft u ook rechtstreeks contact.

Onze vakantiehuizen

Particuliere vakantiehuizen en andere kleinschalige vakantie accommodaties zorgen voor een heel andere vakantiebeleving. Het is persoonlijker, u heeft vaak meer ruimte en privacy en u ervaart veel meer het ‘echte’ Portugese leven. En last but not least: de enthousiaste verhuurders hebben vaak mooie verhalen en handige tips.

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie en veel plezier in Portugal! Boa viagem! Goede reis!