Wachtwoord Vernieuwen

klik om zoom aan te zetten
Laden Kaart
We hebben geen resultaten kunnen vinden
open de kaart
Uitgebreid zoeken
Uw zoekresultaten
27 februari 2019

Bezinning & ontspanning op vakantie

Sta je op een kruispunt in je leven? Combineer je vakantie dan met coaching. The Art of Joy in de Algarve biedt verschillende vormen. In een ontspannen sfeer en prachtige omgeving krijg je doelgericht en concreet inzicht in je leven of loopbaan. Anne van The Art of Joy helpt je de antwoorden zelf te ontdekken. Kun je er in het dagelijks leven niet de tijd voor vinden of lukt het niet? Kom dan naar de Algarve voor coaching op vakantie!

Wandel coaching

wandelcoaching Algarve PortugalAnne weet uit eigen ervaring dat wandelen in de natuur heilzaam is voor lichaam en geest. Wandelen helpt je tot heldere inzichten te komen en zet processen letterlijk en figuurlijk in beweging. Wat is meer ontspannend dan gecoacht te worden terwijl je wandelt door de groene landschappen van de Algarve met weidse vergezichten?

Bij wandelcoaching vormt jouw coachvraag het uitgangspunt van een wandelcoachsessie of loopbaan traject. Je wordt je bewust van waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Samen maken we een concreet plan om daar te komen. Dit geeft handvatten en nodig tevens uit tot handelen bij thuiskomst. Indien nodig kun je thuis ruggespraak met Anne houden dmv Skype coaching.

Massage

Je kunt vele problemen bespmassage algarve Portugalreken. Maar als je echt bij je gevoel en de oorzaak van stress wilt komen, moet je weer contact maken met je lichaam. Een ontspannende massage is een heilzame manier om dat te doen. De stress die je in het leven oploopt kan vast gaan zitten in je lijf. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld hyperventilatie, schouder- en rugpijn, RSI of burn-out klachten.

De uitgebreide massage wordt gecombineerd met acupressuur en voet reflexologie. Hierna voel jij je weer goed in je vel. Je gaat uit je hoofd naar je gevoel. Wanneer gewenst krijg je ook waardevolle adviezen mee. Bijvoorbeeld over ademhaling of het loslaten van vastgeroeste patronen. Zo blijf je ook thuis ontspannen!

Yoga

yoga wandelweek Algarve PortugalMet behulp van yoga vind je nog meer balans en ontspanning. De yogalessen bij The Art of Joy in de Algarve karakteriseren zich door volledige ontspanning. Je (her)ontdekt de souplesse van je lichaam en gaat intens tevreden en in balans de nieuwe dag tegemoet.

Yoga lerares Irish An combineert verschillende yoga stijlen zoals Hatha- en Iyengar yoga. Ze stemt dit zorgvuldig af op het niveau van de deelnemers. Ook checkt ze regelmatig of mensen de juiste Asana’s en houdingen aannemen en weet ze goed in te spelen op mensen met blessures.

Het is een speciale ervaring voor je zintuigen: yoga zonneterras terwijl de zon opkomt. Het uitzicht vanaf het zonneterras op de oceaan is magistraal, op de achtergrond kabbelt de fontein en hoor je het gezang van de vogels. Heb je er al zin in?

The Art of Joy

The Art of Joy is het perfecte adres om vanuit het haastige noorden in een weldadige rust tot jezelf te komen en nieuwe inzichten op te doen. Er heerst een kalmerende stilte (geen verkeer). Je kunt genieten van prachtige vergezichten. De luchtzuiverheid van Monchique is een tweede Davos. En je lest je dorst met puur spawater uit eigen bron.

The Art of Joy biedt een optimale omgeving en goede bedding om tot bezinning te komen dmv coaching, massage en/of yoga. Je kunt kiezen voor losse sessies of deelnemen aan groepsweken. Ga naar de pagina van B&B The Art of Joy en gun jezelf een ontspannen vakantie in Portugal!

Delen
//dit hadden we toegevoegd.