Wachtwoord Vernieuwen

Appartement in Portugal

Uitgebreid zoeken

Appartement in Portugal

Een appartement in Portugal biedt een betaalbare manier van vakantie vieren. Veel vakantiegangers geven de voorkeur aan een appartement boven een hotel. Het biedt meer eigen ruimte en privacy en u kunt zelf beslissen of u uit eten wilt gaan of dat u zelf kookt in uw appartement.

Als u een standaard pakketreis naar Portugal boekt, verblijft u vaak in grootschalige complexen. Vooral de Algarve heeft grote vakantiecomplexen waar veel gasten tegelijkertijd verblijven. Onze particuliere verhuurders verhuren een appartement in Portugal in een veel kleinschaliger complex of losstaand huis. Ze zijn heel betaalbaar en gunstig gelegen.

Een stadsappartement, een appartement op een camping, een appartement op een landgoed, midden in de natuur of met uitzicht op zee. Er zijn vele opties voor een appartement in Portugal.

In de heuvels van de Alentejo, tussen de olijfbomen tegen de Spaanse grens, in het groene noorden of aan de prachtige westkust van Portugal.

Een appartement heeft vaak een eigen balkon of terras en een gedeeld zwembad. Met een appartement in Portugal heeft u wel de luxe van een groot complex maar niet de drukte.

Kies voor een betaalbare vakantie en zoek en boek via Portugal Vivendas een appartement in Portugal. Rechtstreeks bij de eigenaar/verhuurder dus goedkoper. Ga naar uitgebreid zoeken en vindt uw appartement!

Een auto huren in Portugal? AutoEurope is betrouwbaar en heeft de beste prijzen en voorwaarden. In één keer alle beschikbare auto’s van alle verhuurmaatschappijen overzichtelijk op een rij.

World Ticket Center zet snel alle beschikbare vluchten voor u op een rij. Inclusief Rynair en andere low cost airlines. Hun tarieven zijn scherp omdat ze al 30 jaar samenwerken met alle luchtvaartmaatschappijen.