Wachtwoord Vernieuwen

klik om zoom aan te zetten
Laden Kaart
We hebben geen resultaten kunnen vinden
open de kaart
Uitgebreid zoeken
Uw zoekresultaten
12 december 2018

Dag oude website…

De oude website heeft altijd prima dienst gedaan maar was echt verouderd. Vandaar deze vernieuwde website voor Portugal Vivendas!

Sinds 2008 brengt Portugal Vivendas huurders en verhuurders van vakantiehuizen in Portugal bij elkaar. Al die jaren hebben honderdduizenden bezoekers op onze website naar vakantiehuizen gezocht. Vakantiehuizen in allerlei soorten en maten op het vasteland van Portugal. Ook op deze vernieuwde website kunnen bezoekers zoeken en boeken. Dat gaat alleen net even anders dan op de oude website.

Wat blijft hetzelfde?

Bezoekers kunnen nog steeds rechtstreeks bij de verhuurder boeken. Ons beleid blijft hetzelfde: we berekenen een verhuurder geen commissie per boeking en een huurder geen boekingskosten. Zo jagen we niemand op extra kosten en houden we de vakantiehuizen in Portugal betaalbaar voor iedereen.

Wat ook blijft is dat de verhuurder 100% zeggenschap en vrijheid heeft over zijn vakantiehuis, prijzen en beschikbaarheid. Hij kan 24/7 inloggen op zijn account en zijn huisadvertentie(s) aanpassen. De prijzen en beschikbaarheid op de website zijn niet bindend. De verhuurder zal altijd de juiste gegevens doorgeven bij een vrijblijvende aanvraag of boeking.

Wat is er nieuw?

Het hele systeem van aanvragen en boeken is nieuw. Bezoekers kunnen zich gratis registreren. Hiermee krijgen ze een eigen account waar hun favorieten, aanvragen, boekingen en berichten veilig en overzichtelijk bij elkaar staan. Een bezoeker kan ook zonder account nog steeds een huis aanvragen via het pop-up formulier dat verschijnt na het kiezen van ‘neem contact op’. Deze gegevens worden naar de verhuurder gestuurd. De zender krijgt geen kopie.

Voordelen bezoekers account

  • Al uw favorieten, berichten, aanvragen en boekingen overzichtelijk bij elkaar in een eigen account.
  • Automatisch reviews schrijven na uw verblijf, heel fijn voor de verhuurder en volgende gasten!

Klik rechtsboven op de pagina op ‘registreren’ om een account aan te maken. Veel succes met het zoeken en boeken van uw vakantiehuis in Portugal!

Categorie: Algemeen
Delen
//dit hadden we toegevoegd.

Reageer