Wachtwoord Vernieuwen

klik om zoom aan te zetten
Laden Kaart
We hebben geen resultaten kunnen vinden
open de kaart
Uitgebreid zoeken
Uw zoekresultaten
12 december 2018

Paardrijden in de Alentejo

In dit blog: een bijzondere plek in de Alentejo in het zuiden van Portugal waar u kunt lessen, tochten kunt maken of cross country clinics kunt volgen!

De Alentejo is een prachtige streek om paard te rijden. Glooiende heuvels, prachtige vergezichten, velden vol bloemen, pittoreske dorpen en kleine paadjes. U kunt eindeloze tochten maken en vanaf uw paard genieten van deze regio in het zuiden van Portugal.

Alentejo Luminoso

Alentejo Luminoso is een vakantiehuis in de plaats Ourique. Dit dorp ligt middenin Baixo Alentejo, het deel van de Alentejo dat tegen de Algarve aan ligt. Het vakantiehuis ligt bovenop een heuvel op een privé landgoed van maar liefst 40 hectare. Vanaf het huis loopt u naar een meer. Naast het eigen landgoed ligt een groot natuurreservaat.

Het vakantiehuis is gebouwd in de typische stijl van de regio: wit met blauwe accenten. Het zwembad deelt u alleen met de verhuurders. De vriendelijke Duitse eigenaren wonen al jaren in Portugal. Ze hebben het vakantiehuis gezellig ingericht en zijn zeer gastvrij. Charlotte is kinesioloog, Heinz is professioneel ruiter.

Paardrijden

Eigenaar Heinz Wehrli traint eigen paarden en runt de manege bij het vakantiehuis. Hij heeft jarenlang in de internationale top van het ‘show jumpen’ meegedraaid. Hij heeft veel ervaring in lesgeven, geeft cross country clinics in verschillende landen en rijdt af en toe nog een wedstrijd.

Met veel liefde en plezier leert hij u paardrijden of neemt hij u mee op afwisselende tochten. Wilt u meer weten over het vakantiehuis in combinatie met paardrijden? Ga dan naar de website van Alentejo Luminoso en stuur een bericht naar Heinz en Charlotte! Doet u ze de groeten van ons?

 

Delen
//dit hadden we toegevoegd.