Wachtwoord Vernieuwen

Vakantiehuizen in Portugal

van B&B tot tent & van villa tot appartement
Uitgebreid zoeken

Bijzonder en betaalbaar

Een unieke vakantie in Portugal beleeft u vooral vanuit een kleinschalig vakantiehuis. Vakantiehuizen in Portugal zijn niet alleen heel betaalbaar maar vooral ook bijzonder. Zowel wat betreft lokatie als gastheer/gastvrouw. De verhuurders kennen de omgeving goed en vertellen u graag over de beste plekjes, restaurants, wijnboeren en uitstapjes.

Ruimte en privacy

Vakantiehuizen in Portugal bieden u vaak veel ruimte en privacy. Natuurlijk zijn er ook plekken waar u andere gasten tegenkomt. Dit kan weer heel leuk kan zijn als u bijvoorbeeld met kleine kinderen op vakantie bent.

Soorten vakantiehuizen

Wij gebruiken de verzamelnaam ‘vakantiehuizen in Portugal’. Dit omvat alle verschillende soorten accommodatie. Dat loopt dus uiteen van een appartement in Lissabon tot een authentieke boerderij in de Alentejo en van een villa met zwembad in de Algarve tot een safari-lodge in de bergen.

Unieke vakantie samenstellen

Heeft een huis of meerdere vakantiehuizen in Portugal gevonden? Regel dan ook meteen uw vliegtickets Portugal en huurauto in Portugal. Wat is er nu fijner dan zelf alles te kunnen bepalen en uw eigen unieke vakantie samen te stellen? En het is nog voordeliger ook.

Vakantiehuizen in Portugal zoeken

Op Portugal Vivendas vindt u vakantiehuizen in Portugal in alle delen van het vasteland. Op uitgebreid zoeken geeft u aan wat u belangrijk vindt. Zoals bijv. het aantal gasten of slaapkamers. U kunt ook zoeken op hele specifieke kenmerken zoals ‘open haard’ of ‘vaatwasser’.

Weet u al naar welke regio u wilt? Ga dan rechtstreeks naar een selectie:

Vakantie begint met voorpret! Bol.com heeft tientallen reisgidsen, taalgidsen en wandelgidsen over Portugal en de Algarve. Nederlands- of Engelstalig. Met een reisgids in huis begint de vakantie eigenlijk al.

Uw vakantie al voorbereiden of uitgebreid kennismaken met Portugal? Op onze partner website vindt u alle benodigde vakantie informatie. Verhalen, foto’s, tips, praktische info en meer. Veel plezier!

Een auto huren in Portugal? AutoEurope is betrouwbaar en heeft de beste prijzen en voorwaarden. In één keer alle beschikbare auto’s van alle verhuurmaatschappijen overzichtelijk op een rij.

World Ticket Center zet snel alle beschikbare vluchten voor u op een rij. Inclusief Rynair en andere low cost airlines. Hun tarieven zijn scherp omdat ze al 30 jaar samenwerken met alle luchtvaartmaatschappijen.